05-10-2019

Gisteren kregen we het verdrietige nieuws dat Kaya Siwo Under the Red Sky is overleden. Kaya zou op 22 oktober 15 jaar zijn geworden. Ze was een dochter van Silke en Woody. Kaya heeft een prachtig leven gehad bij Ben en Natasja, we wensen hen veel sterkte met dit grote verlies.

Kaya Siwo Under the Red Sky

17-09-2019

De afgelopen maanden stonden in het teken van de pups van Splash en Joppe. Een heerlijk nest waar we volop van hebben genoten. Eind augustus verhuisden Teun, Kitay, Sarah en Sky naar hun nieuwe eigenaar. Nova ging anderhalve week later weg. Vorige week hebben we Desiré en Callie naar Schiphol gebracht, zij wonen nu beide in Vancouver, Canada. Pippi is nog bij ons, zij verhuist in oktober naar haar nieuwe baasje in Zweden.

Tollerpups Under the Red Sky

17-09-2019

Op 8 september deden we mee aan de clubmatch van KV Waalwijk. Deze kynologenvereniging besteedt ieder jaar speciale aandacht aan de honden van leden die het voorgaande jaar kampioen zijn geworden. En zo gebeurde het dat we maar liefst 3 prachtige rozetten in ontvangst mochten nemen. Voor Luna omdat ze in 2018 Nederlands veteranenkampioen is geworden en Joppe en Splash werden vorig jaar Nederlands kampioen.

Op de show zelf ook nog mooie resultaten. Joppe 1U en beste reu, Splash 1 ZG en Luna 1U en beste van het ras, 4e beste veteraan van de show en 5e in de rasgroep.

Jaarprijzen Luna, Joppe en Splash