Er is op dit moment veel vraag naar (toller)pups. Ook wij krijgen veel aanvragen binnen. Helaas moeten we alle geïnteresseerden teleurstellen, wij hebben op dit moment geen fokplannen. Daarom nemen we geen aanvragen aan voor de wachtlijst en ontvangen we ook geen bezoekers die kennis willen maken met het ras.

Wij verwijzen mensen naar de website van de rasvereniging. Hier staan de geplande nesten die volgens het fokreglement worden gefokt. Ook adviseren we belangstellenden om eens rond te kijken bij andere rassen.

Wij raden het in ieder geval af om een (toller)pup via Marktplaats te kopen. De kans is groot dat u een pup krijgt uit de broodfok en met uw aanschaf houdt u die broodfok in stand. Gaat u toch kijken op internet? Volg dan het stappenplan Puppy via internet van het LICG.

Ook een hoge pupprijs is verdacht. Wij vragen zelf 900 euro. Dan gaat het om pups met een stamboom waarvan de ouderdieren voldoen aan alle eisen in het fokreglement. Moet u veel meer betalen voor een tollerpup? Dan mag u uw vraagtekens zetten bij de motieven van de fokker.

 

We hebben 22 gasten online