Eigenaren van de kennel zijn Tinus Kamer en Gerja Slomp. Wij%20juli%202019

Tinus heeft al tientallen jaren ervaring met het fokken van rashonden. Sinds 1992 fokt hij Nova Scotia Duck Tolling Retrievers, daarvoor bouviers.

In april 2013 heeft Tinus als eerste tollerfokker in Nederland de zilveren erespeld gekregen van de Raad van Beheer. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan 'personen die zich op enig terrein van de kynologie buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt'. Gerja is thuis opgegroeid met Duitse staande langharen en Jack Russell terriërs die voor de jacht werden gebruikt en waarmee ook werd gefokt.

 

Onze kennelnaam
De kennel is genoemd naar een track van de cd 'Under the Red Sky' van Bob Dylan

Click to download in MP3 format (7.34MB)

Wat vinden wij belangrijk?
Voor ons fokprogramma zijn gezondheid, karakter en schoonheid heel belangrijk. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse rasvereniging en moeten voldoen aan strenge regels. Verder steken wij veel tijd en energie in het zoeken naar een geschikte reu. Daarbij werken wij samen met buitenlandse kennels. Om nieuw bloed in Nederland te krijgen, hebben we ook al meerdere keren tollers uit het buitenland geïmporteerd.

Een pup van Under the Red Sky
Wij kiezen bewust voor een beperkt aantal nesten. Zo zorgen we ervoor dat ieder nest onze volle aandacht krijgt en dat de pups optimaal gesocialiseerd worden.

Na de eerste drie/vier weken mogen pupkopers net zo vaak op bezoek komen als ze willen. U heeft maar één keer de gelegenheid om uw eigen pup op te zien groeien en we geven graag iedereen de kans om daar zo veel mogelijk gebruik van te maken. Een pup kost bij ons 900 euro (prijs 2019), dat is uiteraard inclusief microchip, stamboom, EU dierenpaspoort, afstamming-DNA en eerste puppyenting. Pups worden altijd gevaccineerd voordat ze vertrekken naar hun nieuwe eigenaren, u leest hier waarom wij de pups niet titeren.

We hebben 56 gasten online