Omdat we besloten hebben om geen links naar andere kennels te plaatsen - want wie link je wel en wie niet - is de site Tollerlinks de plek waar je alle tollerkennels over de gehele wereld kunt vinden.

Wel vermelden we graag onze dierenartspraktijk in Beilen waar we al jaren vakkundig en plezierig geholpen worden. Ook in Beilen zit Hondenschool midden Drenthe, een prima adres voor allerlei hondencursussen en workshops.

Goed voer is ook een vereiste om je tollers in goede conditie te houden en daarom voeren we al sinds jaar en dag Cavom. Een geperste brok die gemaakt wordt in Drachten.

En mocht er onverhoopt iets mis gaan met de mobiliteit van je toller dan ben je in de praktijk van Anja Aartsen op het juiste adres. Banshee (en wij natuurlijk ook) zijn haar nog steeds dankbaar voor de goede behandeling die Banshee kreeg na haar rughernia.

Omdat de sociale media een steeds grotere invloed krijgen, heeft de kennel ook een open pagina op Facebook en een account op Twitter.

Verder wijzen we graag naar de pagina Stambomen Online van de Raad van Beheer. U kunt hier de afstammingsgegevens opzoeken van Nederlandse tollers en ook de uitslagen van gezondheidsonderzoeken.

Rainey.jpg